De praktijk

De praktijk is ruim opgezet waarbij door gebruik te maken van rustige kleuren een warme sfeer wordt gecreëerd. Er wordt een oefensituatie tot stand gebracht waar vertrouwen en warmte een basis vormen, zodat ontwikkeling en groei mogelijk is.

Behandeling aan huis is mogelijk.

Volwassenen die om medische redenen niet in de praktijk kunnen komen, kunnen in hun eigen huis worden behandeld. De logopedist komt dan bij u op locatie.
U heeft hier wel een verwijzing van de arts voor nodig, waarbij duidelijk staat genoteerd dat de behandelingen aan huis moeten worden gegeven.

Direct toegankelijk.

Logopediepraktijk Veendam is direct toegankelijk. Dat betekent dat u geen verwijsbrief van de huisarts nodig hebt. Lees meer over de directe toegankelijkheid op deze pagina.

Inloopspreekuur.

Af en toe wordt op locatie een inloopspreekuur voor kinderen gehouden. Op deze ochtend of middag kunt u met uw kind langskomen voor een gratis en vrijblijvend logopedisch advies. De logopedist kijkt samen met u of logopedie hulp zou kunnen bieden. Hou de website en Facebookpagina in de gaten voor tijden en data.